#Uyu yavrum yine sabah oluyor ninnisi mircan kaya | bizim ninniler

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Zebra Kek Tarifi 08:22

Zebra Kek Tarifi

3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek kaşığı kakao. Hafta sonu mutfağımda minik bir misafir ağırladım. Yeğenim..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Veriyor 04:02

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Ver

Mardin’in Mazıdağı ilçesinden Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Pelitli köyüne gelerek ormanlık arazide gün boyu ter döken 4 çocuk annesi Medine Temel, zorlu doğa koşullarına rağmen16 aylık bebeğini sırtına alarak ekmek mücadele..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKNOLOJİLER 2:04:19

Yeni Çağın Savaşları! SAKLI GERÇEKLER ve KÖTÜLERİN ELİNDEKİ GİZLİ TEKN

02:07 Elimizden Gelenler Sınırlı 05:12 HAVA NORMAL DEĞİL! Son İzmir Depremi Başka Neler Getirecek? 15:23 Bilim İnsanları Neler Diyor? 20:40 Tesla'nın İcatları ŞİMDİ KİMLERE GEÇTİ? 25:32 Atmosferi Değiştirmek İçin PATENTL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Sıcak Suya Kuru Buz Sepetini Ekleyince 00:47

Sıcak Suya Kuru Buz Sepetini Ekleyince

Sıcak suya kuru buz sepetini ekleyince bakın neler oluyor. Hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derin Ormanlarda Işık Savaşına Tutuşan Bitkiler 02:10

Derin Ormanlarda Işık Savaşına Tutuşan Bitkiler

Doğada her şey için bir rekabet yaşanırken zemine ulaşan %2'lik güneş ışınlarından faydalanmak isteyen bitkiler de bu rekabete ortak oluyor. Derin ormanlarda az miktarda zemine inen güneş ışınları bitkilerin büyümek için..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orta Direk Şaban Kız İsteme Sahnesi 04:37

Orta Direk Şaban Kız İsteme Sahnesi

Orta Direk Şaban filminin kız isteme sahnesi, marketten hipermarketçi oluyor, nakliyeciden vs daha neler oluyor neler... ooooooo ooooooo :))..

Adı Efsane 24.Bölüm - Geçmiş Geçmişte Kaldı! 06:09

Adı Efsane 24.Bölüm - Geçmiş Geçmişte Kaldı!

Hakan ve Naz arasında duygusal bir bağ oluşuyor. Her fırsatta karşılaşarak bir araya gelen Hakan ve Naz, geçmişte yaşadıkları olumsuz şeyleri konuşuyor arasında yakınlaşma oluyor. Her fırsatta karşılaşarak bir araya gele..

  • ANKA tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siri’nin Başrolünü Paylaştığı Apple İmzalı Kısa Film Beğeni Topladı 03:30

Siri’nin Başrolünü Paylaştığı Apple İmzalı Kısa Film Beğeni Topladı

The Rock x Siri: Güne Hükmet adlı aksiyon dolu reklam filminde Dwayne Johnson'ın bir gününe şahit oluyoruz. Bir işten diğerine koşan, hobilerine ve kendine vakit ayırmayı ihmal etmeyen Rock'ın en büyük yardımcısı ise Sir..

Çocuklar Duymasın- Halukun Yemeği Sokak Köpeklerine Verilirse! 05:35

Çocuklar Duymasın- Halukun Yemeği Sokak Köpeklerine Verilirse!

Meltem, Haluk için hazırladığı kuzu incik yemeğini aç sokak köpeklerine verince olanlar oluyor! Bütün gün evde kuzu incik yeme hayaliyle yanıp tutuşan Haluk, kötü bir sürprizle karşı karşıya kalınca bakın neler oluyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halukun Bowling Topu İle İmtihanı! 05:28

Halukun Bowling Topu İle İmtihanı!

Haluk'un parmakları bowling topuna sıkışıyor ve olanlar oluyor. Çocukların sınav stresinden bunalan ve uyku problemi çeken Gönül'ün kafasını dağıtmak isteyen Zero, Meltem ile Haluk'tan yardım istiyor. Bunun için hep birl..

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürüyen Merdivenleri Tek İnsanlar Kullanmaz 00:20

Yürüyen Merdivenleri Tek İnsanlar Kullanmaz

Kuşların eğlencesi de bir başka oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevda'nın Bahçesi 4.Bölüm Fragmanı (Final) 01:06

Sevda'nın Bahçesi 4.Bölüm Fragmanı (Final)

Sevda'nın Bahçesi 4.Bölüm final fragmanı yayında! Aylin'den gelen bebek haberi Sevda ve Levent'i şaşkına çeviriyor!Aylin, hamile olduğunu söyleyince Levent ne yapacağını bilemiyor. Sevda ise duydukları karşısında şok olu..

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 16. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'la boşanma kararı alan Meltem, pişman mı oluyor? Haluk ve Meltem'in boşanma kararıyla büyük bir şaşkınlığa uğrayan yakınları, onları yeniden bir araya getirmek için her..

Çocuklar Duymasın 17. Bölüm Fragmanı 01:07

Çocuklar Duymasın 17. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, Haluk'tan ayrılma kararı aldığına pişman oluyor ancak Haluk cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanmaya başlıyor! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında şok eden g..